Digitaalinen kirjanpito

sertifioitu_osaajaVoit tutustua Procountoriin ohjelmiston tarjoajan kattavilla kotisivuilla www.procountor.fi. Idea Procountorissa on lyhykäisyydessään se, että sinä kuvaat kuitteja ohjelmaan sekä ilmoitat laskuttajille, että lähettävät laskut suoraan Procountoriin skannauspalvelun kautta. Sen avulla voit lähettää myös sähköisesti ja nopeasti myyntilaskuja sekä vastaanottaa e-laskuja. Se on järeä, sillä säästää aikaa ja siitä joutuu maksamaan ohjelmistomaksuja – mutta hinta on ajan säästön arvoinen.

Ota yhteyttä meihin, niin voimme hahmotella sinulle kustannuksia Procountorin käyttöönotossa. Me itse käytämme sitä töiden raportointiin, laskutukseen, palkkoihin sekä kaikkeen muuhun sähköisessä taloushallinnossamme. Tiedämme, että se säästää aikaa. Kun toimintasi on hieman laajempaa, niin oikea vaihtoehto on Procountor. Uskoisin, että meillä se on säästänyt yhden sihteerin palkkauksen verran aikaa.

Kysy lisää lähettämällä sähköpostia Janitalle.

 

Pilvimappi sovellus on myös yksi vaihtoehto kuittien kuvaamiseksi

1-2-3-pilvimappi_asenna_sivu

Olemme käyttäneet Pilvimappi-konseptia jo pitkään. Idea Pilvimapissa ihan lyhyesti on, että

 1. asenna puhelimeesi www.box.com kansionjakosovellus. Se on kuin dropbox, mutta tarkoitettu enemmänkin pienyrityksille kuin yksityispuolen kuluttajille
 2. asenna se myös kotikoneellesi. Toimii pc:ssä yhtä hyvin kuin mac-koneissakin
 3. box.com on suomen kielinen, kun vaihdat kielen asetuksista, joten sitä on mukava käyttää. Se tarjoaa 10Gt ilmaista tilaa!
 4. järjestetään kaikki kirjanpidon kuittisi box:in avulla aivan samaan järjestykseen kuin ne olisi pahvisessa kansiossa kirjanpitäjän selän takana. Käytännössä se tarkoittaa kronologista järjestystä: tilikausikansio, jonka sisällä on kuukausikansiot ja alv-laskelmia varten on oma kansio
 5. laitamme sinne tuloslaskelmat ja muut kirjanpidon tulosteet sen mukaan kuin yhdessä sovimme
 6. sinun tehtävä on kuvata kuitit kuukausittaiseen järjestykseen ja antaa niille nimi aina samalla logiikalla (esim. 34,50€ neuvottelu yritysBn kanssa.pdf)
 7. älä käytä erikoismerkkejä, kuten / : ; & ’ koska se vaikuttaa kansioiden synkkaamiseen oman kirjanpitäjäsi kanssa
 8. me nimeämme sen saman kuittisi uudelleen ja näet HETI vaikka puhelimestasi, että kuitti on mennyt kirjanpitoon (esim. tosite 103 34,50€ neuvottelu yritysBn kanssa.pdf)
 9. kun kuvaat kuitit kännykällä niin helpoiten se käy PILVIMAPPI nimisellä sovelluksella: androideille ja iphonelle. Hae siis ILMAINEN sovellus heti ja tutustu asiaan omassa rauhassa ennen päätöksen tekemistä
 10. voit myös ostaa meiltä Giraffe kuittikuvaajan nopeaan kuittien kuvaamiseen kotikoneellasi
 11. lisätietoja: www.pilvimappi.com